Politika zasebnosti za obiskovalce spletne strani – GDPR

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zbirajo, ko obiščete našo spletno stran ali izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani.

Upravljavec

kot ga določa Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavna zakonodaja, ki ureja varstvo osebnih podatkov:

Rotary Klub Ljubljana 25
Ulica Gradnikove brigade 11
1000 Ljubljana

Kontaktni obrazec

Spletna stran https://www.zato-pomagam.si/ uporablja vtičnik Contact Form 7, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani stopijo v kontakt z dobrodelno organizacijo Rotary Klub Ljubljana 25, Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana.

Sporočilo se preko kontaktnega obrazca pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov organizacije, hrani pa se tudi na strežniku spletne strani, kar je funkcionalnost samega vtičnika. Informacije, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje preko kontaktnega obrazca, so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Zadeva
  • Sporočilo

Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in jih uporabljamo izključno za čas posredovanja informacij, podatkov pa v nobenem primeru ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.

Rotary Klub Ljubljana 25 spoštuje vašo zasebnost in je zavezano, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Plačilo s kreditno kartico

Rotary klub Ljubljana 25 ne shranjuje, niti nima dostopa do številke vaše kreditne kartice. Podatki o kartici in plačniku (ime, priimek, naslov) se po zaščiteni povezavi prenesejo k mednarodnemu ponudniku plačil s kreditnimi karticami, Stripe-u. To je nujno za procesiranje in izvedbo plačila.

Dodatne informacije

Za vsa vprašanja glede zasebnosti, osebnih podatkov, donacije in piškotkov pri uporabi spletne strani zato-pomagam.si,  nas lahko kontaktirate na info@rc25.si